Vierkante Spiegels

Ben je op zoek naar een vierkante spiegel? Dan ben je bij Mavanti Decorations aan het juiste adres! Onze vierkante spiegels maken wij zelf in onze Nederlandse fabriek, hierdoor kunnen wij alle spiegels snel en voordelig opsturen. Ons assortiment varieert in veel verschillende kleuren, modellen en maten.

Producten 1-36 van 244

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 244

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mavanti Decorations heeft de juiste spiegel voor ieder interieur. Of je nu op zoek bent naar een spiegel met een zwarte, witte of gekleurde rand er is voor iedereen wat te vinden in ons assortiment. En dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Met een spiegel kun je allerlei kanten op.

Grote Spiegels

We brengen dagelijks ongeveer drie kwartier voor een spiegel door. Tijdens het tandenpoetsen in de badkamerspiegel, door naar het uitzoeken van een outfit in de grote spiegel in de slaapkamer tot het checken of je haar nog goed zit voordat je weg gaat in de woonkamer.

Vierkante Wandspiegels

Een wandspiegel kun je eenvoudig aan de muur ophangen middels het ophangsysteem. Bij spiegels tot 40 x 40 cm kunnen de spiegels worden bevestigd door middel van de draaiveren, grotere spiegels worden voorzien van een driepuntsophangsysteem. Hierdoor zijn al onze spiegels erg geschikt om aan de muur te hangen. Wil je je vierkante spiegel neer zetten met behulp van een staander? Neem dan even contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag met een vierkante spiegel op maat. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen.

Spiegel met lijst

Naast de afmeting en het bevestigen is ook de lijst erg belangrijk voor het uiterlijk van je vierkante spiegel. Onze vierkante spiegels worden altijd voorzien van een mooie lijst, deze maken wij zelf in onze fabriek. Deze lijst is een belangrijk onderdeel die de uitstraling van je interieur bepaald. Een spiegel kan ervoor zorgen dat een woning een warme, moderne of klassieke uitstraling krijgt. Daarom zijn er veel verschillende soorten vierkante spiegels in vele verschillende stijlen.

Maar wat voor een lijst past nou echt goed in mijn interieur? Kies je voor klassiek, modern of industrieel? Of ga je voor een spiegel met een sierlijke lijst met veel details? Als je het lastig vind om te kiezen wat voor lijst je wilt om je vierkante spiegel is ons advies om je te beperken tot de basiskleuren. Dit kan zwart zijn, maar ook een blank ongelakte spiegel is vaak een erg goede keus. Een vierkante spiegel met een zwarte lijst oogt strak en modern, maar kan ook erg goed passen in een industrieel interieur.

Daarna heb je een keuze voor het materiaal. Hout, Aluminium of toch Polystyreen? Kies je voor een Blank ongelakte lijst dan is de keuze eenvoudig, omdat dit een Blank houten lijst is. Maar ben je op zoek naar een gekleurde lijst dan is je keuze een stuk groter. De keuze voor het juiste materiaal zit hem dan veel meer in de breedte van de lijst. Wil je een dunne lijst? Kies dan voor een aluminium lijst. Vind je het belangrijk dat de houtnerf zichtbaar is? Ga dan voor een vierkante spiegel met een houten lijst. Ben je op zoek naar een vierkante spiegel met een opvallendere lijst? Kies dan een spiegel met een lijst van polystyreen. Dit is een kunststof die we in veel decoratieve vormen hebben. Neem dan dus zeker even een kijkje in onze collectie: Spiegels met Polystyreen lijst.

Vierkante Spiegel Kopen

Vierkante spiegels hebben een belangrijke rol in de look and feel van je huis. Ze helpen met het creëren van de sfeer, stralen licht in de ruimte en kunnen een kamer groter laten lijken. Daarnaast kan een spiegel een hele leuke decoratieve toevoeging zijn aan je interieur. De meest klassieke vorm van een spiegel is de vierkante spiegel. Hij doet het altijd goed in je interieur.

Door onze eigen productie leveren wij de spiegels doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij jou thuis. Daarnaast hebben we een gratis verzending vanaf €100,- bestelwaarde. Kijk naast onze vierkante spiegels ook zeker even bij ons assortiment aan rechthoekige spiegels of ronde spiegels.