Spiegel met Aluminium Lijst

Een spiegel met aluminium lijst is eenvoudig te combineren met andere accessoires en meubels. Daarnaast zijn ze tijdloos. Ze hebben een basic uitstraling, maar vallen toch erg goed op.

Producten 1-36 van 177

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 177

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium Spiegels

Aluminium past uitstekend in een modern interieur, of je nou kiest voor een zilverkleurige of voor een gekleurde lijst. Deze spiegels komen erg goed tot hun recht in een hal, gang, woonkamer of slaapkamer. Deze spiegels met aluminium lijst ogen erg strak en modern.

Aluminium Wandspiegels

Alle aluminium wandspiegels worden gemaakt met een hoogwaardig aluminium lijst. Spiegels tot 40 x40 cm kunnen aan de draaiveren worden opgehangen. Grotere formaten worden voorzien van een driepuntsophangsysteem. Dit maakt dat al onze spiegels erg gemakkelijk zijn om aan de muur te bevestigen.

De voordelen van een spiegel met aluminium lijst

Doordat aluminium licht maar toch sterk is dit materiaal erg geschikt om te gebruiken om een spiegel. De spiegel blijft hierdoor en stuk lichter en zal dus minder snel van de muur af vallen. Daarnaast roest aluminium een stuk minder snel dan dat staal doet. Gebruik deze spiegels dus ook zeker als badkamerspiegel.

Ruim assortiment aan aluminium spiegels

Door ons ruime assortiment aan kleuren en maten is er voor iedereen een geschikte spiegel. Zoek je toch nog een afmeting die niet in onze collectie is opgenomen? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan namelijk de aluminium spiegel op maat voor je maken.

Aluminium Spiegel Kopen

Alle aluminium spiegels, ook de standaard maten, worden op bestelling voor je gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle spiegels leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle spiegels op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.