Spiegel op Maat

Wij maken al onze spiegels op bestelling. Naast alle standaard maten is het ook mogelijk om je spiegel op maat te laten maken en aan te laten passen aan jouw wensen. Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren, profielen en afmetingen.

Spiegel met lijst op maat

Een spiegel met lijst op maat voldoet perfect aan je wensen. Hij staat erg goed in je interieur en past precies in je kamer. Bij Mavanti Decorations hebben wij naast alle standaard maten de mogelijkheid om de spiegel met lijst precies op maat samen te stellen. Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan verschillende spiegellijsten, elk met een eigen uitstraling. Of je nou op zoek bent naar een houten lijst, aluminium lijst of een sierlijst, wij hebben de juiste lijst in ons assortiment.

Hoe bestel ik een spiegel op maat?

Kijk eerst even op onze webshop rond en beslis welke spiegel je mooi zou vinden. Stuur vervolgens een mail met daarbij de wensen naar sales@mavanti.nl. Denk er daarbij ook zeker aan om even een linkje naar het juiste profiel mee te sturen. Wij zullen dan een offerte op maat maken.

Let er bij het bestellen op  om duidelijk aan te geven of het gaat om de buitenmaten of de binnenmaten.  Doorgaans kijken wij naar de binnenmaten, dit is de maat van het spiegelglas. Daar komt dan nog de lijstbreedte bij.

Wij reageren doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen op de mails.

Vakmanschap

In onze lijstenmakerij maken onze vakmannen alle spiegels precies op maat. Bij een bestelling boven de 100 euro bezorgen wij de spiegel gratis. Al onze spiegellijsten worden altijd met hoogwaardig hout, aluminium of polystyreen gemaakt. Daarnaast zijn onze spiegels altijd van hoogwaardig glas.

Spiegel op maat ophangen

Onze spiegels zijn inclusief een achterwand. Deze achterwanden geven de spiegel de mogelijkheid om hem zowel horizontaal als verticaal op te hangen. Grote maten worden voorzien van een ophangdraad, terwijl kleinere maten worden voorzien van haken. Specifieke wensen voor de achterwanden kun je ook eenvoudig aangeven via de mail.

Vormen

Helaas is het voor ons alleen mogelijk om vierkante of rechthoekige spiegels op maat te maken. Heb je een specifieke wens bij een van onze andere spiegels of andere producten? Neem dan ook even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Levertijden

Doordat wij alle spiegels op bestelling maken zit er geen extra verwerkingstijd op een maatwerk spiegel. Dit betekent voor jou als klant dat de spiegel vaak dezelfde dag of anders de eerst volgende werkdag in productie zal worden genomen. Hij zal dan vaak binnen 2 a 3 werkdagen aan de muur kunnen hangen in je huis.