Krijtborden

Krijtborden zijn ideaal om iets op te schrijven, zoals een boodschappenlijst, of om je ruimte net wat persoonlijker te maken met een mooie tekening. De krijtborden lenen zich daarnaast ook erg goed om een leuk idee of reminder op te schrijven. Onze krijtborden zijn te beschrijven met krijtjes of met krijtstiften. Ons ruime assortiment aan krijtborden zijn verkrijgbaar met een houten, polystyreen of aluminium lijst. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Producten 1-36 van 469

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 469

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Onze krijtborden worden ook wel blackboards genoemd, dit komt omdat het tekengebied van de krijtborden zwart zijn.

Krijtbord met lijst

Als je voor een klassieke uitstraling wilt gaan, raden wij een krijtbord met houten lijst aan. Wil je iets luxueuzer? Ga dan voor een spiegel met een aluminium lijst. Wil je echt een unieke krijtbord in je huis hangen? Ga dan voor een krijtbord met een polystyreen lijst.

Schoolborden

Zodra kinderen naar de peuterspeelzaal gaan komen ze voor het eerst in aanraking met een schoolbord. Met onze krijtborden kunnen de kinderen ook altijd thuis verder aan de slag met tekenen en kleuren. Al onze krijtborden zijn erg geschikt om te gebruiken als schoolbord. Op school zie je vaak dat de borden groen zijn, het voordeel van onze blackboards is dat deze nog geschikter zijn om met witte krijtjes te werken. Daarnaast kunnen tekeningen op groot formaat gemaakt worden op de krijtborden en zijn ze gemakkelijk uit te wissen voor de volgende tekening.\

Krijtborden schoonmaken

Wil je het krijt verwijderen van het bord? Neem dan een vochtige doek en veeg hem eenvoudig schoon. Let er hierbij wel op dat hij niet al te nat is, omdat de achterzijde van het krijtbord van MDF is mag deze niet helemaal nat worden.

Krijtbord op maat

In ons assortiment vind je een ruime collectie aan afmetingen. Maar het kan altijd gebeuren dat je een specifieke maat zoekt. In dit geval is het bij ons mogelijk om een krijtbord op maat te bestellen. Neem hiervoor even contact op met onze medewerkers. Dit kan het beste via mail, zodat je ook direct wat foto's mee kan sturen. Maar telefonisch is natuurlijk ook mogelijk.

Eigen productie

Wij maken al onze krijtborden op bestelling. Dit doen wij in onze fabriek in Montfoort, hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren en daarnaast toch binnen 2 tot 3 werkdagen je spiegel verzenden. Spiegels worden nooit verzonden voordat ze voldoen aan onze hoge eisen.

Al onze lijsten worden altijd van hoogwaardig aluminium, hout of polystyreen gemaakt. Krijtborden tot een binnenmaat van 40 x 40 cm kunnen aan de draaiveren worden opgehangen. Grotere maten worden voorzien van een driepuntsophangsysteem. Hierdoor hang je al onze krijtborden zeer gemakkelijk aan iedere muur.

Krijtbord kopen

Bestel eenvoudig alle krijtborden bij Mavanti Decorations. Als je op werkdagen (met uitzondering van vrijdag) voor 10:00 uur besteld dan verzenden wij hem doorgaans binnen 24 tot 48 uur. De bord zal vervolgens worden overhandigd aan de pakketdienst welke hem bij je thuis zal afleveren. Daarnaast worden alle bestellingen vanaf €100,- gratis verzonden. Kom je hier niet aan? Dan vragen wij 6,95 euro verzendkosten.